Pikkutyttö murtui poistettuaan valokuvan

Digi Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pienten lasten on ymmärrettävästi välillä hieman hankalaa hahmottaa joitakin elämään liittyviä asioita. Varsinkin lopullisuuteen liittyvät tapahtumat voivat olla lapselle liian monimutkaisia. Nyt eräs pieni tyttö on saanut järkytyksekseen kuulla mitä tapahtuu valokuvalle, jos sen poistaa.

YouTube
YouTube

Nelivuotias Cadence oli vahingossa poistanut kamerasta setäänsä Davea esittävän valokuvan. Kun tyttö sai kuulla, että kuva on poissa lopullisesti, tuli hän erittäin surulliseksi. Tilanteen lopullisuus valkeni neitokaiselle koskettavalla tavalla.

Niinpä surullinen tyttö päätti kuvata sedälleen videon, jolla hän pyytää tätä lähettämään uuden valokuvan vahingossa poistetun otoksen tilalle. Tyttö itkee YouTubessa julkaistulla videolla sen takia, että kuva poistui lopullisesti. Neitokainen ei kuitenkaan mitä todennäköisemmin hieman vanhempana suhtaudu samaan asiaan enää aivan niin vakavasti.