Teetkö jo päivittäin hyvän työn? Viimeistään nyt on aika aloittaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että hyvä tulee hyvän luokse ja hyvän voi panna myös kiertoon. Partiolaisten ihanteena on tehdä päivittäin ainakin yksi hyvä työ, joka voi olla toiselle oven avaaminen, vanhuksen auttaminen suojatien yli tai keksien leipominen ystäville.

Facebook
Facebook

Nyt erään kaupan työntekijän ystävällisyys on ikuistettu kameralle. Publix-ruokakaupassa työskentelevä Gage oli huomannut iäkkään asiakkaan kengännauhojen auenneen. Koska vanha mies ei pystynyt kumartumaan ja solmimaan nauhoja itse, riensi kaupan työntekijä paikalle ja sitoi ne kiinni. Paikalle saapui myös satunnainen kaupan asiakas Keith Kiel, joka ikuisti tilanteen Facebookiin.

Kuva on nyt saanut noin 200.000 tykkäystä. On surullista, että ihmisten auttavaisuus ja toisten huomioiminen on nykyaikana jo niin harvinaista, että yksi kuva saa aikaiseksi ilmiön. Ystävällisyys kunniaan. Ottakaa päivän hyvä työ tavaksi, niin maailmasta tulee taas piirun verran parempi paikka.