Uniikki ja Cheek surrealistisella musiikkivideolla – katso tästä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen räppäri Uniikki sai taannoin uransa ensimmäisen kultalevyn #kylänmies-albumin singlejulkaisusta Pätkätöis. Kappale soi radiokanavilla koko viime syksyn ja sitä on kuunneltu Rähinän Youtube-kanavalla yli kaksi miljoonaa kertaa.

Nyt Uniikki nähdään yhdessä Cheekin kanssa uudella surrealistisella Lapiolla päähän -musiikkivideolla.

– Mahtavaa, että ehdittiin saada tämä projekti valmiiksi juuri ennen Cheekin tauolle jäämistä. Lapiolla Päähän on mielestäni yksi hienoimmista videoistani koskaan, hehkuttaa Uniikki.

Uniikki työstää parhaillaan uutta materiaalia syksyllä julkaistavalle kokoelmalevylle. Uniikki kertoo, että on aloittanut myös uuden albumin tuottamisen, joka julkaistaan kesällä 2015. Artisti on keikkaillut tiuhaan koko vuoden ja loppuvuosi menee tiiviisti keikkaillen sekä studiossa uutta musiikkia luoden.