50 Cent ja Lil Wayne sopivat riitansa näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri 50 Cent on noussut musiikillisten saavutustensa sijaan useammin otsikoihin erilaisten ongelmiensa myötä. Mies on muun muassa joutunut oikeuden eteen väkivaltasyytteiden johdosta. Nyt hän on sopinut pitkään jatkuneen riitansa räppäri Lil Waynen kanssa.

Splash
Splash

50 Cent nousi yllättäen esiintymislavalle kesken Lil Waynen konsertin, kun Lil Waynen ja Draken konserttikiertue oli Connecticutissa. Fifty kätteli kollegaansa ja siten miehet sopivat vuosia jatkuneet riitansa julkisesti.

Taannoin 50 Cent heitti avaussyötön New York Metsien ja Pittsburgh Piratesien välisessä baseball-ottelussa. Hänen ei kuitenkaan kannata aivan heti vaihtaa muusikonuraansa baseball-pelaajan kuvioihin, sillä avaussyöttö meni täydellisesti pieleen.