Hämmentävä hätäpuhelu – kissa ahdisteli perhettä

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Kissat voivat tunnetusti olla melko ärhäköitä otuksia suuttuessaan. Kissanomistaja tottuneekin ajan myötä siihen, että lemmikkikissa saattaa välillä raapaista ikävästi. Nyt amerikkalaisnainen ja hänen tyttärensä ovat joutuneet todella erikoiseen tilanteeseen perheen kissan takia.

Kissa kävi nimittäin niin kuumana, että äiti ja tytär joutuivat piiloutumaan siltä kotinsa makuuhuoneeseen Chula Vistassa San Diegossa. Kaksikko koki kissan ärhentelyn niin huolestuttavana, että he soittivat asiasta poliisille. ABC 10News uutisoi, että äiti ja hänen aikuinen tyttärensä kertoivat hätäkeskuksen työntekijälle kuinka kissa ei antanut heidän poistua makuuhuoneesta.

Paikalle saapuneet poliisit yrittivät houkutella kissaa luokseen kutsumalla sitä hellästi Cuppy-nimellään. Lopulta kissa siirtyi muualle omin avuinensa. Ärhäkkä otus on ollut perheessä jo 14 vuotta eikä se ole koskaan aiemmin käyttäytynyt näin hankalasti.