Jimmy Fallon parodioi täydellisesti Netflix-hittisarjaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yksi maailman arvostetuimpia ja suosituimpia viihdeohjelmia on ollut jo vuosikymmenten ajan The Tonight Show, jonka isännäksi vaihtui äskettäin Jimmy Fallon. Nyt Fallon on vitsaillut ohjelmassa erittäin menestyneen Netflix-sarjan House of Cardsin hengessä.

Suosittu talk show -juontaja parodioi ohjelmassaan sarjan päähenkiöä Frank Underwoodia. Fallon imitoi täydellisesti poliitikon aksenttia ja maneereja. Hauskan sketsin nimeksi laitettiin kekseliäästi House of Cue Cards.

Parodiassa mukaillaan sarjan tapahtumia melko kekseliäästi. Underwoodin vaimoa sketsissä näyttelee menestysnäyttelijätär Ellen Barkin. House of Cardsin toinen tuotantokausi julkaistiin kovan odotuksen jälkeen Netflixissä viime helmikuussa.