Michael Jackson teki jälleen historiaa – nyt Twitterissä

Digi Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Michael Jacksonin nimissä on tähden kuoleman jälkeen julkaistu jo kaksi postuumia albumia. Tuorein näistä, Xscape, julkaistiin toukokuussa. Postuumin levyn julkaisu on jälleen aiheuttanut keskustelua fanien keskuudessa siitä, onko artistin aiemmin julkaisemattoman materiaalin julkaiseminen tämän kuoleman jälkeen sopivaa.

Nyt Jackson on tehnyt historiaa. Miehen tuoreimman albumin A Place With No Name -kappale on ensimmäinen kappale, jonka musiikkivideo julkistettiin ensimmäisenä Twitterissä. Sittemmin samainen musiikkivideo on ladattu myös muusikon YouTube-kanavalle. Videossa nähtävät pätkät on koottu Jacksonin vuoden 1991 In The Closet -musiikkivideon ylijäämämateriaaleista, The Telegraph kertoo.

A Place With No Name levytettiin vuonna 1988. Lehden mukaan kappaleen inspiraationa toimi American hitti A Horse With No Name. Jacksonin uutuusvideon on koonnut muun muassa Nirvanan ja Justin Timberlaken musiikkivideoiden parissa työskennellyt Samuel Bayer.