Pariisi upealla timelapse-videolla – Rakkauden kaupunki

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ranskan pääkaupunki Pariisi on turistien suuressa suosiossa. Muun muassa arkkitehtuuristaan tunnetussa kaupungissa käy vuosittain jopa 46 miljoonaa turistia. Pariisin tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa Louvre-museo, Eiffel-torni ja Notre Damen katedraali.

Nyt romanttisen kaupungin koko komeus on tallennettu huikealle videolle. Videon on tehnyt Paul Richardson. Mies vietti kolme viikkoa Pariisissa kuvaten ja ihaillen sen kauneutta.

Richardson kertoo Vimeo-videonsa yhteydessä, että kyseessä oli hänen ensimmäinen Pariisin matkansa. Mies sai tallennettua videolleen kaupungin kuuluisimpien nähtävyyksien lisäksi myös todella hurjan näköisen ukkosmyrskyn. Salamat täyttivät taivaan kaupungin yllä todella pysäyttävällä tavalla.