Alaston mies ryösti pankin – pidätettiin vessasta pukeutumasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalta kantautuu erittäin harvoin uutisia keskeliäistä rikoksista, joissa rikollinen olisi harhauttanut taitavasti virkavaltaa jäämättä kiinni. Yleensä tällaisia herrasmiesvarkaita tapaa ainoastaan kuvitteellisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Saamme sitäkin enemmän kertoa uutisia rikollisista, joiden älykkyys ei ole riittänyt täydellisen rikoksen suunnittelemiseen. Yksi heistä on Illinoisin Rockfordissa asuva 32-vuotias Ezekial Deanda. Hän oli nimittäin ryöstänyt paikallisen Associated Bankin alastomana. Sen sijaan, että hän olisi paennut pää kolmantena jalkana karkuun, päätti mies mennä pankin kellarissa sijaitsevaan vessaan pukemaan vaatteet.

Mies kaiketi ajatteli, että ei kiinnitä poliisien huomiota vaatteet yllään, mutta viranomaiset löysivät hänet nopeasti vessasta. Mies passitettiin telkien taakse pienen tappelun jälkeen. Mirror-lehden mukaan hän joutuu nyt vastaamaan useisiin syytteisiin tulevassa oikeudenkäynnissä.