Claudia Romani kuumissa alusasuissa

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara-kaupunkilehteen taannoin haastateltu italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Nyt Claudia on lähestynyt Staraa ja lähettänyt lukijoille loppukesäiset terveiset näyttävien alusvaatekuvien muodossa.

Kuvissa Claudia poseeraa poikkeuksellisesti muussa asussa kuin bikineissä.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.