Exän kosto on suloinen – mitä polkupyöräilmoituksesta löytyikään?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhteessa petetyt ja jätetyt henkilöt katkeroituvat yleensä niin paljon, että alkavat lopulta vihata entistä kumppaniaan. He kuluttavat suuria määriä energiaa menneisyydellä vatvomiseen sen sijaan, että keskittäisivät voimansa paremman tulevaisuuden rakentamiseen.

Gumtree
Gumtree

Nyt eräs rannalle ruikuttamaan jäänyt mies on hakenut kostonsa netistä. Etelä-Afrikassa asuva mies myy paikallisella Gumtree -osto- ja myyntipalstalla polkupyöräänsä. Myyntitekstissä kerrotaan, että hän osti polkupyörän aikoinaan lajia harrastavan tyttöystävänsä takia. Heidän oli tarkoituksena polkupyöräillä yhdessä, mutta mies ehti testata menopeliään vain muutaman kerran ennen parin eroamista.

Nyt hän myy polkupyörän pois tarpeettomana. Hän lupaa polkupyörän ostajalle kaupan päälle lajiin tarkoitetut kengät sekä entisen tyttöystävän puhelinnumeron. Hän kirjoittaa myyntitekstissä, että exän numero voi olla hyödyllinen, jos haluaa lähteä mukaan naisen kylmään kyytiin.