Naissupersankareista seksikkäitä pin-up -kaunottaria

Glamour Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naiset ovat supersankareita. Arjessa vähintään tuhat asiaa hoitavat kauniimman sukupuolen edustajat ovat perheidensä ja parisuhteidensa sydämiä, joihin poikaystävät ja aviomiehet voivat aina suunnata lämpimän kiitollisen katseensa.

Voisikin miettiä, ovatko kuvitteelliset naissankarit saaneet vaikutteensa tavisnaisista. Nyt heidät ainakin tuotiin lähemmäs maanpintaa. DC Comics -sarjakuvayrityksen naissankareista tehtiin pin up -versioita. Seksikkäiksi tyttösiksi on muokattu muun muassa Harlekiini, Wonder Woman, Mera, Black Canary, Supergirl, Kissanainen, Poison Ivy, Lepakkotyttö ja Stargirl.

Vintage-tyylisistä kuvista vastaa losangelesilainen Quantum Mechanix -yritys, joka myy kuvia painotuotteina vaikkapa tauluiksi. Toivon mukaan kyseinen yritys tekee samanlaisia pin up -tyylin kuvia myös lihaksikkaista miessankareista.