Vuoden surkein isä? Sammui rattiin lapsi mukanaan – onni matkassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ylihuolehtivaisten hössöttäjävanhempien vastakohtana voidaan pitää vastuuttomia kasvattajia, joiden elämä jatkuu railakkaasti lapsen syntymästä huolimatta. Kultaisen keskitien kannattajat ihmettelevät molempien ääripäiden meininkiä, mutta nyt uutisiin on noussut todellinen isä.

Yhdysvaltojen Atlantassa on kohistu Robert Eugene Mobley -nimisen miehen kasvatusmetodeista. Hän oli nimittäin ajellut kaksivuotiaan poikansa kanssa ympäripäissään moottoritiellä, kunnes oli sammunut ratin taakse. Suojelusenkeleiden ansioikkaan työn johdosta etupenkillä istunut lapsi säilyi ulosajossa vammoitta.

Onnettomuus tapahtui aamulla puoli kuudelta 10. elokuuta. Paikalle saapuneet poliisit yrittivät herätellä kuljettajan paikalle sammunutta Robertia useaan eri otteeseen. Miehen vierestä löydettiin viskimuki ja hän oli nauttinut alkoholin lisäksi kokaiinia. Lapsi ei todennäköisesti näe huonotapaista isäänsä moneen vuoteen, mikä lienee hänen onnensa, Mirror uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.