Aikuinen, älä istu lasten syöttötuoliin – voi käydä näin nolosti!

Ohhoh! Ruoka · Meri Pulkkinen

Välillä aikuiset haluavat kokeilla huumorimielessä mahtuvatko he lapsille suunniteltuihin leikkivälineisiin. Usein kohteeksi otetaan esimerkiksi pienille lapsille suunnattu keinu tai syöttötuoli. Nyt eräs aikuinen mies on huomannut kuinka huonosti tällainen kokeilu voi päättyä.

YouTube
YouTube

Darren-niminen brittimies jäi nimittäin jumiin lasten syöttötuoliin. Mies oli syystä tai toisesta survonut itsensä syöttötuoliin siten, ettei hän enää päässyt sieltä pois. Darrenin ystävä kuvasi nauraen tilanteen videolle.

Moni yritti auttaa miestä repimällä tätä eri suuntiin. Darren onnistui kuitenkin jumahtamaan tuoliin erittäin jämäkästi. Video päättyy siihen, kun auttajat toteavat nauraen, että Darren on pakko sahata irti syöttötuolista.