Löytö Facebookista – aviomies meni naimisiin toisen kanssa!

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia maita, joissa miehillä on oikeus olla naimisissa samanaikaisesti useiden eri naisten kanssa. Länsimaissa sellainen ei ole kuitenkaan mahdollista, mutta kaksinnaijia löytyy silti ajoittain. Nyt eräs sellainen on paljastunut Facebookin perhekuvista.

Poliisi, Splash
Poliisi, Splash

Etelä-Carolinan Newberryssä asuva 49-vuotias Darnell Pixley paljastui, kun hänen vaimonsa löysi Facebookista valokuvia, joissa mies meni naimisiin toisen naisen kanssa. Vaimo ilmoitti asiasta poliisille, joka pidätti miehen.

Asian tarkemmissa selvittelyissä paljastui, että mies oli naimisissa yhteensä neljän naisen kanssa ja eronnutkin jo yhdestä. Newberryn poliisin sheriffi Lee Foster kertoi Splash Newsille, ettei miehen motiivista ole vielä tietoa.