Hoitajan kotoa karmiva löytö – irtileikattuja peniksiä lasipurkeissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

52-vuotias Kroatialaismies pidätettiin taannoin paikallisten poliisien toimesta, jotka epäilivät Slavonski Brod -nimisessä kaupungissa asuvan hoitajan hallussa olevan lukuisia laittomin keinoin hankittuja ihmisten elimiä.

Viranomaiset tuskin osasivat kuitenkaan odottaa näkyä, joka heitä kohtasi miehen kotona. Hoitajan keräilemät elimet olivat nimittäin irtileikattuja peniksiä. Mies oli säilönyt penikset formaldehydillä täytettyihin lasipurkkeihin. Peniskeräilijäksi paikallismediassa tituleerattu mies työskentelee hoitajana paikallisessa sairaalassa. Querty-sivuston mukaan poliisit uskovat miehen leikanneen penikset irti kuolleilta potilailta työnsä ohessa.

Nimettömänä pysyttelevällä hoitajalla ei ole aikaisempaa rikosrekirsteriä, ja häntä on kuvailtu tavalliseksi perheenisäksi. Toisten mukaan mies on alkoholisti, joka saapui usein töihin humalassa. Peniskeräilijää saattaa odottaa maiksimissaan kahden vuoden tuomio hautarauhan rikkomisesta.