Kim Kardashian ottaa rennosti bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Superjulkkis Kim Kardashian tunnetaan monipuolisena julkkiskaunottarena, joka tienaa kymmmeniä miljoonia dollareita vuodessa seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä, muotisuunnittelijana ja mobiilipelin tähtenä. Alun perin hän nousi tunnetuksi seksivideon ansiosta.

Usein näyttävissä ja rohkeissakin merkeissä nähty Kim Kardashian on päättänyt vaihteeksi muistaa seuraajiaan sosiaalisessa mediassa seksikkäällä kuvalla. Meksikossa lomaileva seurapiiritähti julkaisi otoksen, jossa hän ottaa aurinkoa bikineissä. Kardashian haluaa kuvan perusteella ottaa tällä hetkellä rennosti.

– Antakaa minun nukkua!, tähti kirjoitti kuvatekstissä.

Äskettäin kerroimme, että Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Vitsistä tuli totta, kun kirjakustantaja Rizzoli ilmoitti julkaisevansa huhtikuussa 2015 Selfish-nimisen 325-sivuisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.