Kissa valtasi koirankopin – repi koiran ulos pienemmän oikeudella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikaikaan ajateltiin, että kissa ja koira ovat verivihollisia. Nykyään monessa eläinrakkaassa perheessä on molempia lajeja lemmikkieläimiä, ja yleensä kissojen ja koirien yhteiselo on auvoista. Netissä on useita videoita siitä, kuinka koiraa pienempi kissa uhittelee vahvemmalle eläimelle uhkarohkeasti.

YouTube
YouTube

Nyt vuoronsa saa oranssilla turkilla varustettu kippurahäntäinen kissanpentu, joka on kasvanut ehkäpä elämänsä leikkisämpään ikään. Suloinen kissa haluaa leikkiä omalla paikallaan lekottelevan mäyräkoiran kanssa. Kissa onnistuukin saamaan koiran ulos kopistaan villin tassutuksen tuloksena.

Sen sijaan, että katti haluaisi vain suojaisan nukkumapaikan itselleen, jatkaa se leikkimistä kopin päällä, sivulla ja sisällä. Koira ei innostu kissan temmeltämisestä ja katsoo vuoroin kissaa ja omistajaansa ilmeellä: ”Voisinko jo mennä takaisin makoskelemaan?” Lopulta pikkuinen mirri rauhottuu ja jää seurailemaan tilannetta valtaamastaan kopista koiran kummastellessa asiaa.