Nainen käytti kämppiksensä koiria seksuaalisesti hyväkseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että esimerkiksi Saksasta löytyy lukuisia bordelleja, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan asiakkailleen seksiä eläinten kanssa. Harva kuitenkaan haluaisi omien lemmikkiensä joutuvan eläinseksin uhriksi.

Poliisin pidätyskuva
Poliisin pidätyskuva

53-vuotias amerikkalaisnainen käytti seksuaalisesti hyväkseen hänen kämppiksensä kahta koiraa. Koirat olivat kärsineet pieniä vammoja tapahtuneessa. Sen jälkeen Albuquerquessa asuva nainen oli yrittänyt myrkyttää huonetoverinsa sekä hänen veljensä vessanpesuaineella.

Oikeusasiakirjojen mukaan Shari oli tehnyt saman useasti koirien kanssa. Häntä syytetään nyt eläinrääkkäyksestä ja nainen joutuu viettämään aikaansa telkien takana 15.000 dollarin takuita vastaan, 7 News uutisoi.