Millä järjellä? Perhe yritti ahtaa sohvaa pikkuautoon – katso video

Autot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Isokokoisten tavaroiden kuljettaminen paikasta toiseen voi olla välillä todella stressaavaa. Esimerkiksi muuton aikana turvaudutaankin välillä melko luoviin ratkaisuihin tavaroiden siirtämisessä.

YouTube
YouTube

Nyt maailmalla naurattaa perhe, jonka tarkoituksena oli saada sohva mahtumaan henkilöauton sisään. Kuten arvata saattaa, eihän tämä todellakaan onnistunut. Hauskalla YouTube-videolla nähdään, että kolmikko yrittää työntää kolmen istuttavaa sohvaa suhteellisen pienikokoiseen henkilöautoon. Yritystä perheeltä ei kuitenkaan puuttunut.

Kolmikko kokeilee jopa sohvan pehmusteiden irrottamista. Tämäkään peliliike ei kuitenkaan auttanut hankalassa tilanteessa. Tuhoon tuomitulle sohva-operaatiolle on käyty naureskelemassa YouTubessa jo lähes 200.000 kertaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.