Freestyle Motocross -show saapuu Suomeen

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko perheen Freestyle Motocross Show tullaan näkemään ensi kertaa Suomessa, kun maailman kovimmat taiturit näyttävät osaamistaan mitä uskomattomilla hypyillä ja vaarallisilla tempuillaan Hartwall Areenalla 11. lokakuuta.

fmxgladiators20082014

Freestyle-tyylisesti vain hallin katto on temppujen rajana, ja monet hypyistä nousevat yli 10 metrin korkeuteen. Esityksessä paljon temppuja, joita ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Esityksessä mukana autohyppy, moottorikelkkoja, FMX-motocrosspyöriä ja roomalaisia sotilaita.

Gladiaattoreina nähdään maailman kuuluisimpia ajajia ja moninkertaisia mestareita. Esiintymässä ovat James Bond 007 -elokuvien motocross-stunteista vastaava Robbie Maddison sekä Steve Sommerfeld, Petr Pilat, Stian Pedersen, Joel Brown, Fredrik Berggren, Martin Koren, Matej Cesak, Marcin Lukaszczyk ja Mike Mason. Suomea tapahtumassa edustaa Ilkka Salo.