Justin Bieber vaikeuksissa – järjesti valokuvaajan pahoinpitelyn?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin miten Justin Bieber joutui fyysiseen välikohtaukseen Pirates of the Caribbean -näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Näyttelijä yritti lyödä popparia Ibizalla sijaitsevassa yökerhossa, ja tapauksesta julkaistiin myös videomateriaalia.

Nyt Justin Bieber on päätynyt otsikoihin toisenlaisissa merkeissä. Tällä kertaa valokuvaaja Aja Oxmanin nostaman oikeusjutun merkeissä. Valokuvaaja väittää poptähden järjestäneen hänen pahoinpitelynsä miehen otettua Justinista valokuvia Havaijin Kauaissa.

Aja Oxmanin mukaan Justin Bieberin henkivartija muun muassa piteli miestä kuristusotteessa ja löi häntä auton kattoa vasten. TMZ-sivuston haltuun saamissa oikeuden pöytäkirjoissa valokuvaaja kertoo poptähden käskeneen henkivartijaansa hankkimaan miehen kameran muistikortin keinolla millä hyvänsä.

Aikaisemmin mainitun Justin Bieberin ja Orlando Bloomin välisen riidan taustalla on naiskuviot, sillä Bloomin exä Miranda Kerr on viihtynyt viime aikoina Justin Bieberin seurassa. Vastaavasti Bieberin exä Selena Gomez on nähty Orlandon seurassa, joten kyse on monimutkaisesta kokonaisuudesta.