Mariah Carey ja Nick Cannon asumuserossa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Mariah Careyn aviomies Nick Cannon paljasti taannoin listan julkkisnaisista, kenen kanssa hän on harrastanut seksiä. Cannonilla on ollut tänä vuonna kova tahti White People Party Music -levynsä julkaisemisen jälkeen, ja miehen parisuhde on joutunut ongelmiin. Mariah on hyvin mustasukkainen.

Nick Cannonin kerrotaan asuvan tätä nykyä erillään Mariah Careyn kanssa. Mies viettää yönsä hotellissa, jotta välttyisi pariskunnan tulisilta riidoilta. 45-vuotias Mariah on hyvin epäileväinen 33-vuotiaan sulhonsa suhteen, ja hän jopa palkkasi miehelle oman turvamiehen Las Vegasin lomalle. Turvamiehen tehtävänä oli pitää Cannon erossa vieraista naisista, New York Post uutisoi.

Mariah Carey ei myöskään antanut miehen juoda lomalla alkoholia, koska se ajaa herran hänen mukaansa ongelmiin. Aktiivisesti sosiaalisessa mediassa esiintyvä aviopari ei ole julkaissut yhteiskuvia kuukausiin. Vuodesta 2008 saakka naimisissa ollut pari pani kartanonsa myyntiin heinäkuussa. Heillä on neljävuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe.