Uskomaton video Venäjältä – moottoripyöräilijän mykistävä selviytyminen

Autot Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Moottoripyörällä tapahtuvat liikenneonnettomuudet päättyvät harvoin ilman henkilövahinkoja. Erityisen vaarallista moottoripyöräilystä tekee se, että pyöräilijän ja tien välissä ei ole mitään suojaa.

YouTube
YouTube

Nyt venäjällä on sattunut todella hurja onnettomuus, jossa oli osallisena henkilöauto ja moottoripyörä. Koko tilanne tallentui videolle takana ajaneen auton kojelaudalla olleen kameran avulla. Henkilöauto vaihtoi ensin kaistaa asiallisesti suuntavaloa näyttäen. Auton takaa sujahti kuitenkin kovaa kulkenut moottoripyörä.

Katso video tästä:Not even a stuntman could pull this off.

Pyörä törmäsi suoraan kaistaa vaihtaneeseen henkilöautoon. Hurja tilanne olisi voinut päättyä todella rumasti, mutta sen sijaan moottoripyörän kuljettaja lensikin auton katolle kyykkyasentoon. Auton pysähdyttyä erittäin onnekas kuljettaja vaikutti laskeutuvan auton katolta vahingoittumattomana.