Rihanna jakoi härskin kuvan – käsi jalkovälissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Rihanna nousee tiuhaan tahtiin otsikoihin ulkomusiikillisista syistä, kuten rohkean tyylinsä ansiosta. Poptähti palasi taannoin sinkkumarkkinoille lopetettuaan jälleen on-off-suhteensa räppäri Draken kanssa.

Nyt Rihanna on jälleen herättänyt kohua sosiaalisessa mediassa jakamansa kuvan vuoksi. Tuoreessa Twitter-kuvassaan 26-vuotias laulajatar koskettelee haaroväliään. Jaloissaan Rihannalla on läpinäkyvät housut, joissa lukee ”role model” eli roolimalli. Katso kuva tästä.

– Koulu. Tappaa., kirjoitti Rihanna arvoituksellisesti, viitaten ilmeisesti opiskelujen alkuun.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.