Sulhanen ei halunnut naimisiin – lavasti kuolemansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tänäkin kesänä on tanssittu rakastavaisten parien vihkijuhlia. Osa alttarille kävelevistä saattaa kärsiä ramppikuumeesta, mutta jos naimisiinmeno epäilyttää hetkeäkään, kannattaa vihkimisen ajankohtaa harkita tarkkaan. Avioliitto on tarkoitettu ikuiseksi.

Tämän ymmärsi myös 23-vuotias Tucker Blandford, joka oli seurustellut parin vuoden ajan Alex Lancaster -nimisen naisen kanssa. Poikaystävänsä kanssa samanikäinen neitokainen oli hyvin rakastunut ja tuli erinomaisesti toimeen Tuckerin perheen kanssa. Asiassa oli vain yksi mutta. Alex asui Yhdysvalloissa ja maassa opiskelemassa käynyt Tucker joutui palaamaan Britanniaan. Mies päättikin kosia tyttöystäväänsä.

Häät suunniteltiin ja Alex osti itselleen kauniin morsiuspuvun, teetti kutsut ja hommasi itselleen jopa lennot Britanniaan. Eräänä päivänä häihin valmistautuva neitokainen sai puhelun, jossa Tuckerin isää esittänyt mies kertoi poikansa kuolleen itsemurhaan. Hänen kerrottiin heittäytyneen auton alle masennuksen takia.

Yahoo! News UK:n mukaan sydämen murskannut valhe paljastui, kun Alex soitti Tuckerin äidille, joka luuli parin ainoastaan eronneen. Äidillä ei myöskään ollut hajuakaan hääsuunnitteluista, eikä hääpaikan varausta ollut olemassa. Tucker otti myöhemmin yhteyttä pettyneeseen naiseen ja tarjoutui korvaamaan puolet aiheuttamistaan kustannuksista. Alex ei tahdo kuulla miehestä pihaustakaan enää ikinä.