Takapuolet pääosassa Nicki Minaj’n videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorasanaisena tunnettu naisräppäri Nicki Minaj herätti keväällä huomiota esiinyttyään julkisuudessa tavanomaista hillitymmissä asuvalinnoissa. Tähden kuviteltiin jo luopuneen peruukeista ja värikylläisestä meikistä. Nyt Nicki Minaj nähdään vanhojen kujeiden parissa.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Nicki Minaj on jo useiden viikkojen ajan tarjonnut esimakua sosiaalisessa mediassa uudesta Anaconda-videostaan, ja nyt musiikkivideo on vihdoin julkaistu. Sir Mix-a-Lotin Baby Got Back -hittiä samplaavan kappaleen video on erittäin rohkea jopa Nicki Minajin mittapuulla.

Musiikkivideolla 31-vuotias laulajatar nähdään tietenkin useissa paljastavissa asuvalinnoissa mitä erikoisemmissa ympäristöissä. Lopuksi Nicki Minaj nähdään twerkkaamassa ja tarjoamassa sylitanssia räppäri Drakelle.

Cash Money -yhtiölle levyttävä räppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeasta ja värikkäästä tyylistään ja usein seksuaalisia aiheita käsittelevistä kappaleitaan. Neitokainen on kokeillut kykyjään myäs näyttelijänä, sillä häne nähtiin tänä vuonna valkokankaalla The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin kanssa.