Tulli löysi naisen rinnoista karun yllätyksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjan poliisi pysäytti Madridin Adolfo Suarezin lentokentällä naisen huumeiden salakuljetuksesta epäiltynä. Epäilyt osuivat oikeaan, sillä nainen yritti salakuljettaa 1,7 kilon kokaiinilastia rintaimplanteiksi naamioituna.

43-vuotias nainen saapui Madridiin Kolumbian Bogotasta. Euro Weekly -lehden mukaan viranomaiset kiinnittivät huomiota naisen hermostuneeseen käytökseen, ja havaitsivat pian tämän rinnoissa jotain outoa. Kiinni jäätyään nainen tunnusti salakuljettavansa kokaiinia implanteissaan, ja hänet toimitettiin paikalliseen sairaalaan.

Implantit poistettiin lääkärien toimesta, ja poliisi pidätti naisen. AFP-uutistoimiston mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kokaiinia yritetään salakuljettaa Espanjaan rintaimplanteissa. Huumeita on yritetty kuljettaa maahan myös muun muassa peruukin alla ja tekojalan sisällä.