Naisten päiväuni toteutui – Vin Diesel julkaisi suihkukuvansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Vin Diesel joutui taannoin suremaan Fast & Furious -elokuvien näyttelijäkollegansa Paul Walkerin kuolemaa, kun tähti menehtyi autokolarissa. Diesel on kuitenkin päässyt yli surustaan. Taannoin hän yllätti radiokanavan haastattelijan intoutumalla laulamaan Sam Smithin Stay With Me -kappaletta.

47-vuotias toimintatähti on yllättänyt faninsa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa varsin rohkean kuvan. Vin Diesel jakoi Facebook-sivullaan mustavalkoisen otoksen, jossa hän on alasti suihkussa. Intiimialueet kuvasta on tosin rajattu pois.

Julkaisu käyttäjältä Vin Diesel.

(Kuva latautuu Facebookista)

Vin Diesel on mukana äskettäin ensi-iltansa saaneessa Guardians of the Galaxy -elokuvassa, jossa hän esittää elävää puuta. Elokuussa 2013 Diesel sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Mies on esiintynyt muun muassa elokuvissa Pimeän uhka, xXx, Rautajätti, Hurjapäät ja Tuttisoturi. Vuonna 2007 miehen oli määrä näytellä Hitman-elokuvassa, mutta hän vetäytyi pääroolista. Sen sijaan hän toimi elokuvan päätuottajana.