Brittinainen juo päivittäin kuusi litraa maitoa

Ohhoh! Ruoka · Meri Pulkkinen

Ihmisen elimistö tarvitsee päivässä noin kaksi litraa vettä. Tämä määrä kuitenkin vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon ihminen hikoilee ja menettää nesteitä elimistöstään. Nyt maailmalla ihmetyttää nainen, joka juo veden sijaan aivan tolkuttomia määriä maitoa.

Brittinainen Sandra Heap juo omien sanojensa mukaan joka päivä lähes kuusi litraa maitoa. Nainen kertoo Metrolle, että hurja maidon juominen on johtanut siihen, ettei hän enää pidä edes veden mausta. 46-vuotias Heap ei juonut lapsena maitoa, mutta nyt hän ei pärjäisi päivääkään ilman maitoa.

Maitoa rakastavan naisen aviomies ei kuitenkaan välitä vaimonsa lempijuomasta. Heapin mukaan hänen miehensä Graham ei joisi lasillista maitoa edes sadan punnan setelistä. Brittinainen myöntää lehdelle, että maidon ylenpalttinen juominen on saanut hänen painonsa nousemaan. Heap aikookin vähentää juomaansa maitomäärää.