Jwoww pitkässä selibaatissa – haluaa palauttaa vaginansa muodon

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myös Jwoww-nimellä tunnettu realitytähti Jennifer Farley nousi kuulkuisuuteen kohutun Jersey Shore -sarjan kautta. Neitokainen sai 13. heinäkuuta esikoisensa, Meilani Alexandra Matthewsin, miehensä Roger Matthewsin kanssa. Julkkisvauva on päätyi nopeasti lehtikuvien tähdeksi.

Nyt Jennifer Farley on paljastanut, ettei uuden vauvan tekeminen ole suunnitelmissa aivan hetkeen. Realitytähti aikoo nimittäin pidättäytyä seksistä joksikin aikaa. Jennifer kertoi The Huffington Post -lehdelle selibaattipäätöksensä syyksi, että hän haluaa antaa vaginansa palautua sellaiseksi kuin se oli ennen synnyttämistä.

– En aio harrastaa seksiä seuraavan vuoden tai kahden vuoden aikana, Jennifer paljasti.

– Se on kuin palaisin takaisin neitsyeksi. Aviomiestäni Rogeria se ei miellytä, mutta sanon vaan: ”Ei, minut on tikattu. Sinun täytyy odottaa!”, realitytähti jatkaa.

Jenni ”Jwoww” Farley on avoimesti kertonut vihanneensa raskausaikaansa. Nainen kerrytti odotusaikanaan huomattavasti lisää kiloja, ja nyt hän yrittänee karistaa ne yhdessä kunto-ohjaajana työskentelevän kihlattunsa kanssa. Realitykaunotar on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa.