Nainen osti käytetyn Volkswagenin – sitten avasi takakontin…

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset eivät välttämättä hoksaa katsoa käytettyä autoa ostaessaan kulkupelin takapaksiin, josta voi myöhemmin löytyä sinne unohtuneita tavaroita, kuten toisen henkilökohtaista omaisuutta. Brittiläinen Charlie Wise järkyttyi sielun syövereitään myöten, kun hänen juuri hankkimansa Volkaswagenin takaluukusta löytyi elävä käärme.

23-vuotias nainen oli ostanut auton 250 eurolla ja ajanut sen kotiin siivottavaksi. Kun hän kurkisti takapaksiin, luuli hän ensin näkemäänsä otusta muovileluksi. Se kuitenkin liikkui ja näytti kieltään. Otus osoittautui lähes metrin mittaiseksi boa-käärmeeksi. Charlie ja hänen miehensä Guy löivät takaluukun kiinni ja juoksivat karkuun.

He hälyttivät apuun ystävän, joka kietoi käärmeen pyyhkeeseen ja toimitti sen läheiseen matelijataloon. Käärme kuului entiselle auton omistajalle, joka kertoi kadottaneensa kolmevuotiaan luikertelijan muutamaa kuukautta aiemmin. Matelijoita kerännyt mies oli onnellinen saadessaan kadoksissa olleen eläimen takaisin, Mirror-lehti uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.