Parturi tekee hyvää – leikkaa kodittomien hiuksia ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jokainen voi omilla teoillaan auttaa vähäosaisempien elämää. Tästä hyvä esimerkki on amerikkalainen parturi Mark Bustos. Filippiiniläistaustainen parturi on töissä kuutena päivänä viikossa. Viikon ainoa vapaapäivä on sunnuntai, jolloin mies auttaa New Yorkin kodittomia.

Bustos kiertää pyörällä kaupungin katuja etsien kodittomia, joiden hiukset kaipaavat leikkausta. Parturi kertoo Huffington Postille, että hän sai idean toimintaansa käytyään sukulaistensa luona Filippiineillä. Reissunsa aikana mies leikkasi ilmaiseksi katulasten hiuksia.

Parturi halusi tuoda samaa hyvää energiaa mukanaan New Yorkiin, joten nyt hän leikkaa kotikaupunkinsa kodittomien hiuksia ilmaiseksi. Mukana Bustosin sunnuntaitoimissa on usein myös miehen tyttöystävä, joka tuo kodittomille heidän toivomaansa ruokaa. Hyvää tekevä parturi julkaisee kuvia kodittomille tekemistään kampauksista Instagram-tilillään.