Uskomaton tapaus! Viulisti soitti oman aivoleikkauksensa aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme useita kertoja raportoineet miten kirurgit ovat kuunnelleet milloin mitäkin musiikkia leikkaussalissa voidakseen keskittyä leikkaukseen paremmin. Nyt eräs tapaus menee kuitenkin jo todella pitkälle, sillä kirurgi pyysi potilasta soittamaan aivoleikkauksensa aikana.

YouTube
YouTube

Maailmanluokan viulisti Roger Frisch joutui aivoleikkaukseen, jossa hän ei kuitenkaan saanut maata tekemättä mitään, vaan häntä pyydettiin soittamaan viulua kesken leikkauksen, Everydayhealth.com uutisoi.

Viulistin terveysongelmiin päätettiin vaikuttaa antamalla hänen aivoihinsa stimulaatiota elektronisilla impulsseilla. Hoidossa on tärkeää, että impulsseja ei anneta väärään paikkaan aivoissa, joten miestä pyydettiin esiintymään samanaikaisesti hoitonsa kanssa.