Bestman yllätti häissä – unohtumaton puhe hittibiisin muodossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Bestman saa osakseen paljon vastuuta häiden onnistumisen osalta. Moni ottaa tehtävän kunnialla vastaan, kun taas osa ei välttämättä nauti roolin tuomasta vastuusta ja huomiosta. Nyt otsikohin on noussut brittiläinen bestman, joka otti osansa häissä ilosylin vastaan.

YouTube
YouTube

Bestman Joey Boyes käytti puoli vuotta juhlapuheensa valmisteluun. 27-vuotias mies halusi, että puhe jää varmasti kaikkien mieleen ystävänsä Dominic Clarkin ja hänen morsiamensa Rebeccan häissä, Metro uutisoi. Boyes päättikin pitää puheensa Frozen-hittielokuvan Let It Go -kappaleen tahtiin.

Kekseliäs bestman kirjoitti kappaleeseen uudet, hääpariin sopivat sanoitukset. Let It Go -fraasi esimerkiksi korvattiin hauskasti Best Man Joe -sanoilla. Suoritus saikin kaikki paikalla olleet kuuntelemaan haltioituneena huumorimiehen hauskaa esitystä.