Elefantti sai hieronnan sammutusletkulla – ei peitellyt nautintoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rentouttava hieronta voi välillä tehdä ihmeitä. Myös eläinmaailman edustajat nauttivat usein kun heitä hierotaan tai rapsutetaan. Yhdysvaltalaisessa Phoenixin eläintarhassa asuva Reba-elefantti on nyt saanut kokea rentouttavan hieronnan paikallisen palolaitoksen ansiosta.

YouTube
YouTube

Eläintarha kertoo julkaisemansa YouTube-videon yhteydessä, että elefantti tuntee paksun nahkansa läpi sammutusletkusta suihkuavan veden paineen. Vesisuihku onkin eläimelle hieronnan kaltainen kokemus.

Reba ja muut elefantit suihkutetaan eläintarhassa päivittäin tavallisilla letkuilla, mutta palolaitoksen tarjoilema hieronta on harvinaista herkkua. Eläimestä näkee, kuinka paljon se nauttii vedestä. Suloinen hierontahetki on kerännyt YouTubessa jo yli 60.000 katselukertaa.