Jackie Chanin pojan huumerikosta tutkitaan – kuolemantuomio mahdollinen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkinäyttelijä Jackie Chan tähdittää seuraavaa Renny Harlinin ohjaamaa Skiptrace-elokuvaa. Mies on ollut vuodesta 1982 naimisissa taiwanilaisen näyttelijän Lin Feng-Jiaon kanssa ja heillä on yksi lapsi.

Äskettäin hänen Jaycee-poikansa jäi kiinni huumeiden hallussapidosta. Jaycee ja hänen näyttelijäkaverinsa, 23-vuotias Kai Ko pidätettiin heidän jäätyään kiinni huumeiden käytöstä. Viranomaiset löysivät Jackie Chanin pojan Pekingissä sijaitsevasta kodista 100 grammaa kannabista.

Huumerikoksiin suhtaudutaan Kiinassa vakavasti, ja ne saattavat johtaa jopa kuolemantuomioon. Vaikka kuolemantuomio vaikuttaa miesten tapauksessa melko epätodennäköiseltä, Jayceetä ja Kai Kota saattaa odottaa Kotaku-sivuston mukaan noin kolmen vuoden vankeustuomio. Mikäli käy kuitenkin ilmi, että kaksikko on myös myynyt huumeita, voi tuomio olla pahimmassa tapauksessa jopa kuolemantuomio.

Jackie Chanin 32-vuotias Jaycee-poika on kokeillut siipiään näyttelijänä, mutta hänen tähdittämänsä elokuvat eivät ole koskaan tehneet läpimurtoa. Jackie Chan on aiemmin kertonut julkisesti toivoneensa, että hänen poikansa olisi mennyt aikoinaan armeijaan tasoittaakseen luonnettaan. Hän on myös kertonut, ettei aio jättää miljoonaperintöään pojalleen.