Justin Timberlake toteutti pikkupojan unelman 25.000 ihmisen edessä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen poptähti Justin Timberlake tuli aikoinaan kuuluisaksi ’N Sync -yhtyeen riveistä. Sittemmin poikabändiuran hylännyt tähti lähti kokoonpanosta omille teilleen, ja on julkaissut jo neljä huippumenestynyttä soololevyä. Niistä viimeisimpiä ovat The 20/20 Experience ja The 20/20 Experience – 2 of 2.

YouTube
YouTube

Timberlake on nyt noussut otsikoihin koskettavan eleen johdosta. Marika Rosenthal Delan ja hänen aviomiehensä olivat muusikon konsertissa kahdeksanvuotiaan Julian-poikansa kanssa. Konsertti oli autistisen Julianin syntymäpäivälahja. Pojan äidin mukaan poika hyppi innokkaasti konsertin aikana huutaen kovaan ääneen, että konsertti oli hänen syntymäpäivälahjansa.

Tämä kiinnitti edessä istuneiden ihmisten huomion, jotka taas ryhtyivät huutamaan lavalla olleelle Timberlakelle. Lopulta muusikko kuuli mitä hänelle huudettiin, ja hän onnitteli mikrofoniin Juliania syntymäpäivästään. Pojan äiti kertoo YouTube-videon yhteydessä, että ja hänen miehensä olivat todella otettuja ja liikuttuneita kun laulajakomistus johdatti kaikki 25.000 yleisössä ollutta ihmistä laulamaan Julianille onnittelulaulua.

Timberlaken sooloura nousi huippuunsa Justified-levyllä, jonka tuottajina häärivät The Neptunes -levy-yhtiön Chad Hugo ja Pharrell Williams. Myös toinen albumi FutureSex/LoveSounds keräsi hurjan määrän faneja esimerkiksi kappaleiden My Love ja Sexyback kautta. Uusimpien levyjen kuuluisimpia kappaleita lienevät Suit&Tie, Mirrors ja Take Back the Night. Timberlake on naimisissa näyttelijätär Jessica Bielin kanssa.