Kate Mossin vasen rinta shampanjalasiksi – tästä kelpaa nauttia

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Kate Moss vietti taannoin 40-vuotissyntymäpäiviään. Hän on kärsinyt päihdeongelmista jo vuosikausien ajan. Naisen korkin on epäilty jääneen pahasti auki, sillä hänestä on kantautunut uutisiin viime aikoina runsaasti alkoholihuuruisia otsikoita.

Jokseenkin ironisesti runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu huippumalli saa nyt kunniakseen oman shampanjalasin. Lasin on luonut brittiläinen muotoilija Jane McAdam Freud, ja lasin muoto perustuu Daily Mail -lehden mukaan Kate Mossin vasempaan rintaan. Inspiraationa toimii legenda, jonka mukaan Ranskan kuningatar Marie-Antoinetten rinta toimi inspiraationa 1700-luvulla valmistetuille shampanjalaseille.

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Kauneutensa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämänasenteestaan, josta ei puutu seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. 1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin huhutaan pokaavan pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen.