Kätevin tapa tallentaa kosinta – kamera sormusrasiassa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kosinta on monen ihmisen elämässä yksi tärkeimpiä hetkiä, ja usein tilannetta suunnitellaan kauan ja hartaasti. Nykyään yhä useampi kuvaa kosintansa videolle. Nyt eräs huikea tuote takaa, että koskettavan tilanteen saa tallennettua videolle itse kosintaa häiritsemättä.

Kyseessä on sormusrasia, jossa on kamera. Yksinkertaisen mutta nerokkaan idean takana ovat opiskelijapojat Scott Brandonisio, Scott Bahash, Elliot Barney, Russell Fyfe ja Nick Haugen. 23-vuotiaat amerikkalaismiehet keksivät sormusrasiaan asetettavan kameran kuultuaan ystävästään, joka tuskaili kosintansa huomaamattoman kuvaamisen kanssa, Daily Mail kertoo.

Ring Cam takaa, että kosinta tulee nauhalle ilman että kosijan täytyy erikseen heilua kameran kanssa tai asetella sellaisia etukäteen sopiville paikoille. Yrityksen mukaan olennaisinta tuotteessa on se, että se antaa katselijoille mahdollisuuden kokea kosinta myöhemmin kysymyksen esittäjän näkökulmasta. Sormusrasiassa olevan kameran saa tällä hetkellä omakseen noin 150 eurolla.