Jättipeppuinen hölkkääjä tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina muhkea takamus on noussut erääksi suurimmista kauneustrendeistä erityisesti Yhdysvalloissa ja Etelä-Amerikan maissa. Tällainen niin sanottu latinopeppu on saanut lukemattomat naiset kasvattamaan pakaroidensa kokoa myös keinotekoisesti erilaisilla täytteillä.

Nyt verkossa nähdään kuvankaunis hölkkääjänainen, jonka takamus on sanalla sanoen valtava. Kim Kardashianin kaksoisolennoksi nimitetty nainen jättää kertaheitolla Kim Kardashianit ja muut jättipeppuiset julkkikset taakseen.

Jennifer Lopezin, Kim Kardashianin Nicole ”Coco” Austinin muhkeat peput ovat tunnetuimma supertähtitakapuolet, mutta samaan sarjaan kuuluu myös sankka joukko muita hieman vähemmän tunnettuja poptähtiä ja muita julkkiksia. Nickin Minaj esittelee omaa jättipeppuaan parhaillaan tuoreella musiikkivideolla.