Poikabänditähti juhli syntymäpäiviään lyhytkasvuisten strippareiden kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen The Jonas Brothers -yhtye pisti viime vuonna pillit pussiin. Monen mielestä lopettamisen perimmäinen syy oli yhtyeen solistin Joe Jonasin huumeongelmissa. Hänen huhuttiin hakeneen apua addiktioon vieroitushoidosta. Nyt hän on juhlinut 25-vuotissyntymäpäivään Las Vegasissa.

Kuten tiedetty, ei mikään ole mahdotonta syntien kaupunki Las Vegasissa. Joe Jonas on juhlinut synttäreitään strippareiden seurasta nauttien. Tavallisten naisten sijaan miehen sylitanssista ovat kuitenkin vastanneet lyhytkasvuiset stripparit. Toinen heistä on maailman lyhyin strippari Little Spinner ja toinen Mini Miley Cyrus -nimellä esiintyvä tanssija, E! News uutisoi.

Juhlissa oli mukana myös Joen veli Nick ja hänen tyttöystävänsä Olivia Culpo. Jonas Brothers -yhtye nautti aikoinaan suurta suosiota varsinkin teinityttöjen keskuudessa. Yhtyeeseen kuului myös Kevin-veli. Bändin mahdollisen hajoamisen kerrottiin johtuvan musiikillisista erimielisyyksistä. Joe Jonas kiisti huumesyytteet jyrkästi.