Maailman suurimmat luomurinnat eivät ole este kuntoilulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muodokas Jordan Carver on noussut nopeasti yhdeksi internetin suosituimmista glamour-malleista. Tähdeksi hänet on nostanut 75G-kokoinen rintavarustus, joita ei Jordanin mukaan ole lainkaan muokattu kauneusleikkausten avulla. Muotoja pidetään maailman suurimpina luomurintoina.

YouTube
YouTube

Nyt Jordan Carver nähdään kuntoiluvideolla, jossa hän esittelee lukuisia tapoja kohentaa kuntoaan juoksumaton avulla. Kuten arvattavissa on, itse kuntoilu jää tosin videolla toissijaiseksi katsojan huomion kiinnittyessä usein tähden näyttävään rintavarustukseen.

Jordan Carver ei ole monien toiveista huolimatta vielä julkaissut itsestään alastonkuvia. Hän kuitenkin julkaisee itsestään usein vähäpukeisia kuviaan ja pyörittää myös maksullisia kotisivujaan. Itseään pin-up-glamour -malliksi kutsuva Jordan oli taannoin keskellä kiivaita keskusteluita rintojen aitoudesta.