Käytännön pilalla ikävä seuraus – sivulliset ajautuivat käsirysyyn

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaiset pilailijat ovat löytäneet miljoonayleisöt YouTuben kaltaisilta videosivustoilta. Nykyään yhä useampi keppostelija kuvaa videolle mahdollisimman erikoisia piloja ja julkaisee niitä verkossa. Nyt tuore pilavideo on kerännyt katselukertoja erikoisella tempauksella.

YouTube
YouTube

Pila perustuu yksinkertaisuudessan siihen, että naishenkilö istuu täysin tuntemattomien ihmisten päälle. Ensimmäiseksi uhriksi joutuu maassa loikoillut mies. Tummahiuksinen neitokainen vain istahtaa ihmettelevän miehen päälle sanomatta mitään.

Pilavideo onkin täynnä vaivaannuttavia hetkiä, kun pilan kohteet yrittävät kohteliaasti saada naista nousemaan päältään. Osa jopa silminnähden hermostuu uudelle tuttavalleen. Joukosta löytyy myös poikkeus, sillä eräs mies ei puolestaan reagoi polvelleen istuutuneeseen neitokaiseen millään lailla, ja tuloksena on käsirysy naisystävän kanssa.