Et usko korviasi! Mies kuulostaa aivan Alanis Morrissetteltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaissyntyinen poptähti Alanis Morissette nousi 1990-luvulla huippusuosituksi Jagged Little Pill -menestyslevynsä myötä. Vuonna 2012 uuden Havoc and Bright Lights -levynsä julkaissut laulajatar on viettänyt viime aikoina hieman hiljaisuutta julkisuudesta.

YouTube
YouTube

Alanis Morissetten fanit voivat lievittää uuden materiaalin odotuksen tuottamaa tuskaa kuuntelemalla Mark Mikina -nimisen miehen tulkintaa laulajattaren Thank You -kappaleesta. Mies onnistuu kuulostamaan tuoreella Youtube-videollaan hämmästyttävän paljon kanadalaiselta naislaulajalta.

The Huffington Post -lehden mukaan useat Reddit-käyttäjät ovat jopa epäilleet Mark Mikinan muokanneen videolla kuultavaa ääntään jälkikäteen korkeammaksi. Mies kertoo kuitenkin Facebook-sivullaan, että kyseessä on todellakin hänen oma äänensä. Mark myös paljasti olevansa parhaillaan nauhoittamassa soololevyään.

40-vuotias kanadalais-amerikkalainen Alanis Morissette on palkittu urallaan 12 Juno-palkinnolla ja seitsemällä Grammy-palkinnolla. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Jagged Little Pill -menestyslevyltä lohkaistut Ironic, You Oughta Know, Hand In My Pocket ja All I Really Want.