Liikaa rahaa? Katso mitä mies teki 80 000 dollarilla yökerhossa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yökerhoihin ja ravintoloihin mennään perinteisesti viettämään aikaa sekä ystävien että mahdollisten uusien tuttavuuksien kanssa. Jotkut kuitenkin haluavat pitää huolen siitä, että joutuvat mahdollisimman vähän tekemisiin oman piirinsä ulkopuolisten ihmisten kanssa.

Twitter
Twitter

Twitterissä levinneessä kuvassa nähdään tilanne Las Vegasissa sijaitsevasta XS-yökerhosta. Twiitin mukaan ravintolassa asioinut mies tilasi 400 laatikollista olutta, jotta voisi rakentaa niistä muurin VIP-pöytänsä ja muiden asiakkaiden välille.

Cosmopolitan-lehden mukaan tuo määrä olutta maksoi noin 80.000 dollaria, eli lähes 60.000 euroa. Olutmuurin rakennuttaneen miehen henkilöllisyys ei ole selvillä, mutta ilmeisesti häneltä ei ainakaan puutu pikkurahaa.