Rita Ora sai kylmää kyytiä – jäävettä niskaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Rita Ora on noussut kuuluisuuteen laulajana, mutta hän on pian myös elokuvatähti. Tähti on nimittäin mukana Fifty Shades of Grey -kirjaan perustuvassa elokuvassa. Tähti paljasti taannoin, että elokuvan bondage-leikit eivät pelota rajuihin seksipuuhiin mieltynyttä Ritaa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nyt Rita Ora on osallistunut Yhdysvalloissa sosiaalisessa mediassa viime aikoina suosittuun ALS Ice Bucket -haasteeseen, jossa julkkisten päälle kaadetaan sangollinen jääkylmää vettä. Laulajatar kuvattiin saamassa kylmää kyytiä New Yorkissa urheiluliiveihin sonnustautuneena.

Eläinsuojelujärjestö PETA ilmoitti äskettäin, että ALS-tutkimuksessa kidutetaan suuria määriä koe-eläimiä ja sanoutui irti jäävesihaasteiden tukemisesta. PETA ei haastanut muita mukaan jäävesikampanjaan, vaan haastoi sen sijaan ALS-tutkijat lopettamaan eläinkokeet.

Brittiläinen 23-vuotias poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.