Disney-kaunotar Vanessa Hudgens esittelee upeaa vartaloaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens tuli aikoinaan suuren yleisön tietoisuuteen, hänen yksityisten alastonkuviensa vuotivat yllättäen verkkoon. Entinen Disney-tähti on sittemmin pysynyt poissa kohuotsikoista, mutta hänet nähdään toisinaan rohkeissakin kuvissa.

vanessahudgens23082014

Splash
Splash

Nyt 25-vuotias tähti nähdään Flaunt-lehden tuoreessa kansikuvassa. Tummat hiuksensa vaaleiksi värjännyt Vanessa Hudgens esittelee otoksessa kameralle näyttävää vartaloaan revityissä farkuissa ja valkoisessa topissa.

Vanessa Hudgens valitteli taannoin haluavansa Los Angelesista Jamaikalle aurinkolomalle, ja julkaisi samalla bikinikuvan todistaakseen asian. Vanessa on nähty urallaan esimerkiksi High School Musical -trilogiassa. Sittemmin kaunotar on siirtynyt vakavasti otettavampiin rooleihin. Hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa Machete Kills ja Gimme Shelter.