Alaston mies ryömi naisen ja tyttären väliin nukkumaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Harva ihminen ajattelee nukkumaan mennessä heräävänsä vieraan ihmisen läsnäoloon. Vielä harvempi luulisi, että yhtäkkiä viereen tulee nukkumaan alaston ihminen. Näin kävi kuitenkin Kalifornian Santa Anassa eräälle naiselle ja hänen tyttärelleen.

Hollywoodissa asuva vietnamilaissyntyinen näyttelijä oli murtautunut naisen kotiin. Sen sijaan, että 29-vuotias mies olisi varastanut asunnosta jotain, päätti hän riisua vaatteensa ja ryömiä naisen ja tämän tyttären väliin nukkumaan. Valitettavasti unikavereina ollut nainen heräsi aamulla ja pelästyi pahanpäiväisesti. Jonathan heräsi naisen huutoon ja hyppäsi välittömästi alastomana ulos ikkunasta.

Vaatteiden lisäksi mies unohti asuntoon rahapussinsa ja kännykkänsä. KCAL9-uutiskanavan mukaan nainen oli hämmästynyt eniten sitä, että mies oli jatkanut nukkumista tyytyväisesti naisen heräämisestä huolimatta aamukahdeksan aikaan. Miehen oikeuskäsittely pidetään tällä viikolla.