Hiphop-moguli Suge Knightia ammuttu useita kertoja Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa räppäreillä ja heidän taustajoukoillaan on synkkä historia veristen välikohtausten kanssa. Useita räppäreitä on kuollut kaduilla tapahtuneisiin ampumavälikohtauksiin, joiden tekijöitä ei kaikissa tapauksissa ole edes selvillä.

Splash
Splash

Eilen hiphop-tuottaja Marion ”Suge” Knight on joutunut vakavaan välikohtaukseen, jossa häntä on ammuttu useita kertoja vartaloon. Useiden eri lähteiden mukaan Knightin vartaloon on osunut ainakin kuusi luotia. Sairaalaan kiidätetyltä musiikkimogulilta löydettiin yksi luodinreikä kädestä ja viisi vatsasta. Kolme luodeista oli mennyt vartalon läpi.

TMZ-julkaisu sai haltuunsa myös videon tilanteesta, jossa Knight oli ammuttuna polvillaan kahden poliisin välissä poliisiauton vierellä. Ampumavälikohtaus tapahtui VMA-gaalan etkoilla, jotka järjesti räppäri Chris Brown.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr. Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.